Over Jacop

__

Ik ben Jermaine Aroma, een storytelling photo artist, uit Amsterdam. En mijn artiestennaam is Jacop. Jacop staat voor Jermaine Aroma’s Communicatie Praktijk. Een naam die stamt uit een tijd dat ik voornamelijk bezig was met het bedenken en uitvoeren van projecten, op het vlak van communicatie.

Na jaren met plezier  werkzaam te zijn geweest in de wereld van professionele dans en communicatie heb ik mijn passie gevonden in het maken van photo art. Hiervoor fotografeer ik zelf mensen. Maar ben ik ook handig met het digitaal bewerken van foto’s (in opdracht). Hier heb ik inmiddels al enkele jaren ervaring mee.

Het doel van mijn kunstwerken is om positief bij te dragen aan het zelfbeeld van man en vrouw. En dit kan net zo goed ook voor een bedrijf of merk.

Daarnaast zet ik mij  in voor (personal-) branding fotografie en art direction. Ook bedenk ik projecten waarbij creativiteit en vooral de visuele esthetiek voorop staan.

Ik sta enorm open voor innovatieve projecten en samenwerkingen, op freelance-basis. Hiervoor ga ik uitdagingen niet uit de weg.

Klik hier voor Jacop's diensten

Of bekijk Jacop’s kunst →

Portfolio
storytelling, photo artist

 

Contact

__

Interesse in mijn kunstwerken? Of wil je jouw visie en missie visualiseren? En je hebt daar hulp bij nodig? Heb je andere vragen? Twijfel dan niet. En stuur mij een berichtje. Ik sta je graag bij!

__

Je kunt mailen naar hello@jacop.art

Telefonisch ben ik bereikbaar op: +31612971515

Volg me op Instagram

En voeg me toe op LinkedIn

nl_NLNL
en_USEN nl_NLNL