Positief zelfbeeld

Als Jacop, the storytelling photo artist staat mijn werk in het teken van het stimuleren van een positief zelfbeeld. Dat doe ik middels beeldende kunst en fotografie. Voor man en vrouw. Zowel persoonlijk als op zakelijk vlak. 

Surrealistisch portret van vrouw en vogels

Hoe kijken we naar onszelf?

Dit vraagstuk staat aan de basis in al mijn werkzaamheden als: beeldend kunstenaar, fotograaf en artdirector.

Ik laat me inspireren door mijn Surinaamse achtergrond, waarbij spiritualiteit centraal staat. In het creatieve proces is daarom het bewaren van rust en harmonie de rode draad. Ik geloof dat je daarmee de beste resultaten kunt behalen. Of dat nou in het vervaardigen is van een kunstwerk, het bedenken van een branding-campagne, of tijdens het fotograferen.

Ik werk samen met/ voor bedrijven en particulieren. En sta open voor nieuwe ideeën. Lees hier meer over mij. Of ga naar mijn portfolio.

Recente berichten

Let’s Work Together

Ben je klaar om een custom fotokunstwerk bestellen? Heb je een art director nodig voor een origineel kunstproject? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op.

Contact